Бум на кражби в областта! Заловиха трима крадци и в Козлодуй

Бум на кражби в областта! Заловиха трима крадци и в Козлодуй Вчера органи на реда са задържали крадци и в Козлодуй, съобщиха от полицията. Напомняме Ви, че вчера бяха спипани и двама джебчии от Враца, извършили кражби по-рано през този месец.

Справедливост! Заловиха двама джебчии във Враца

Първата кражба е станала вчера, следобяд, около 14.00 часа, в гаражно помещение в Козлодуй, като познато за ограбения лице, чрез използване на сила и заплаха му е отнел сумата от 65 лева. По случая е образувано досъдебно производство. В следствие на извършените оперативно-издирвателни действия е установено, че извършител е М.В., на 47-години, от същия град, който е криминално проявен. Сумата от 65 лева е възстановена, а М.В. е задържан за срок до 24 часа в районното.
Вторият  случай на кражба в града на атомната енергетика, е станал по-късно през деня, около 18.50 часа. Жителка на Козлодуй, заявила, че преди броени минути на стълбнищна площадка две познати за нея лица, чрез използване на сила са откраднали дамската й кожена чанта с намиращите се в нея портмоне със сумата от 50 лева, лични документи и дебитна карта. По случая в районното е образувано досъдебно производство, а от извършените бързи следствени действия е установено, че отговорните за грабежа са 22-годишният М.П. и 19-годишният И.П., съграждани на пострадалата. Същите са задържани за срок до 24 часа, а работата по случая продължава.
15.12.2018, 11:33 часа
1937 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha