За без пари! Сложиха на тезгяха голяма триетажна кооперация заради дългове

За без пари! Сложиха на тезгяха голяма триетажна кооперация заради дългове Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голяма триетажна кооперация във Видин, научи агенция BulNews. Обектът е разделен на три апартамента, които са собственост на затънал в дългове към банкова институция видинчанин. 
Разпродават се първият етаж от сграда на ул. „Марица“ № 13.  Апартамента се състои от две спални, дневна, кухня, столова, коридор и две сервизни помещения, както и две тераси. Общата застроена площ на жилището е 94.42 квадратни метра. Към него има и избено помещение с площ от 11.50 квадратни метра.
Началната цена, от която започва публичната продан, е 23 040 лева.
Продава се и вторият етаж от сградата. Той се състои от спалня, дневна с кухненски бокс, коридор, сервизни помещения и тераса. Апартаментът е с площ от  60.21 квадратни метра, като към него има и избено помещение с площ от 10.60 квадратни метра. 
Началната цена, от която започва наддаването, е 16 000 лева.
На тезгяха е сложен и третия етаж от сградата. Той се състои от две спални, дневна, кухня със столова, две сервизни помещения, коридор и три тераси. Третият апартамент е със застроена площ от 107.42 квадратни метра, като и към него има избено помещение с площ от 10.82 квадратни метра.
Началната цена, от която започва публичната продан, е 26 512 лева. 
Търгът ще се проведе в районния съд във Видин на 11 януари от 9 часа.
 
18.12.2018, 07:53 часа
4183 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha