Пенсионерският клуб в село Нивянин се радва на празнично дарение

Пенсионерският клуб в село Нивянин се радва на празнично дарение На празничен коледен банкет,организиран от кмета на село Нивянин, г-н Николай Христов,  състоял се в ресторанта на селото, членовете на пенсионерски клуб „Млади сърца“ получиха дарение - нов плазмен телевизор от евродепутата и заместник председател на ПП ДПС  госпожа Филиз Хюсменова. 
Официални гости на събитието бяха инж. Десислава Тодорова - кмет на община Борован, кметовете на населените места Добролево и Сираково и Миглена Иванова областен координатор на Европейски информационен център - Враца на госпожа Филиз Хюсменова, която поздрави пенсионерите и поднесе дарение от името на евродепутата.  
Кметът на община Борован, поднесе своето приветствие към всички гости на мероприятието, като им пожела най-вече да са здрави, да бъдат все така жизнени и енергични. Пожела им весели и щастливи Коледни и новогодишни празници. Инж. Десислава Тодорова отправи  специални  благодарности  към госпожа Филиз Хюсменова за дарението,  което тя направи за пенсионерите.
С коледни песни и танци децата от ДГ “Тошка Петрова“ в село Нивянин поздравиха всички пенсионери, след което с много песни и танци продължи празничният банкет. 
 
21.12.2018, 10:08 часа
1080 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha