Оралната любов е полезна и за двата пола

Оралната любов е полезна и за двата пола Оралната любов със сигурност доставя емоция на хората по целия свят. Ако изключим някои щати в САЩ, този вид сексуално забавление е изцяло препоръчително. В ново изследване на сексолозите в "Журнал на репродуктивната имунология", този вид сексуално забавление е изключително полезно. Ако сте от хората, които доставят оргазъм на половинката си чрез френска беседа, имате всички шансове да бъдете спокоен, че не биха ви изневерили.
Добрата стара статистика показва, че ако сте страстен любовник със сериозна технология, партньорката ще има много по-малко доводи да изневерява - мръсните чорапи обаче остават силна причина! Мъжкото съсловие също извлича позитиви, когато се окаже в центъра на вниманието и доставя инструмента за малка нощна музика изсвирена на флейта. Лекарите са категорични, че колкото повече такива занимания се провеждат в една двойка, толкова по-големи са шансовете за зачеване на първата рожба.
Погледнато през медицинските термини, поглъщането на спермата помага на женското тяло да свикне с чуждото ДНК. Намалявайки рисковете от отхвърляне или възприемане на тялото като "чуждо", шансовете за безпроблемно раждане се повишават.
Друго социално изследване доказа, че шансовете една жена да забременее по време на почивка са много по-големи, което автоматично вдига всички шансове за секс он да бийч!
Ние сме безсилни пред науката и щом лекарите казват, че е полезно, кои сме ние да спорим?
31.12.2018, 10:00 часа
1933 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha