Заловиха хулигана, разбил чешмата в градската централна градина на Монтана

Заловиха хулигана, разбил чешмата в градската централна градина на Монтана Заловиха хулигана, разбил чешмата в градската централна градина на Монтана, съобщи кметът Златко Живков. Полицията е използвала и записите на монтираните видеокамери. По случая е образувано досъдебно производство срещу известен извършител, а той е млад и българин.
За действията си ще отговаря пред Темида, а кметската управа настоява да заплати със собствени средства или положен обществен труд за стореното, което е неуважение към гражданите.
Тийнейджъри пускат пиратки в контейнерите и се наслаждават на гърмежите и така ги повреждат. Хулигани вилнеят нощем в парковете. От общинското предприятие „Чистота“ са извадили контейнери за смет, хвърлени в езерото на парк „Монтанензиум“.
Сега отстраняваме последствията от действията на хулиганите, но призовавам всички да пазят обновените паркове , това, което е създадено за отдих на гражданите на Монтана, ще има най-строги мерки, категоричен е кметът.
16.02.2019, 14:25 часа
3066 1
Коментари

Цветан Страхилов Петков

17.02.2019, 14:01 часа
Сичко убаво, ама на старата вмирисана чешма кво и беше, та толко зор у тиа гладни години да се сменява чешмата. с тоа умрел камик кво са напрайли...трошляк
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha