Организират благотворителен базар за болно дете в Монтана

Организират благотворителен базар за болно дете в Монтана За трета поредна година коктейл-бар TheHUB в Монтана ще проведе своя традиционен базар по повод предстоящия Ден на жената – 8 март. Тазгодишното събитие е в партньорство с Общински детски съвет, а целта е благотворителна - да се съберат средства, които ще помогнат на малката Антония Антонова.
Едва 4-годишна, тя е диагностицирана с ранна детска епилептична енцефалопатия. Тони се нуждае от специален терапевтичен стол, който ще бъде изключително полезен за цялостното състояние на детето, тъй като ще й помага да играе, докато едновременно с това се рехабилитира. Сумата от 2110 лв. е непосилна за семейството на детето.
Всеки, който иска да бъде съпричастен, може да заповяда от 10:00 до 20:00ч. на 6-ти март в заведението. Участниците в базара са подготвили изобилие от разнообразни handmade материали и стоки, като едновременно с това ще дарят процент от реализираните продажби на малката Антония. За каузата е подготвена и урна, в която да се събират допълнително средства.
27.02.2019, 16:30 часа
1901 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha