Магазин „Роси“ във Враца с нов внос висококачествени мебели от Англия и Италия /снимки/

Магазин „Роси“ във Враца с нов внос висококачествени мебели от Англия и Италия /снимки/ Известният магазин „Роси“ във Враца се похвали с нов внос на висококачествени и изискани мебели от Англия и Италия, съобщи собственикът Николай Жоров пред агенция BulNews. 
Сега клиентите не само могат да се сдобият с уникално обзавеждане на дома си, но и да станат горди притежатели на произведения на изкуството. В магазина се предлагат красиви картини на западноевропейски художници, които са най-добрият избор на стойностен подарък на близки и приятели за всеки повод. Ценителите няма как да не останат впечатлени от разнообразието на уникалните платна, сред които има пейзажи и натюрморти. Гвоздеят са малките пластики, които са ръчна изработка от италиански майстори със златни и сребърни инкрустации. 
Отскоро фирмата предлага и чисто нови електрически камини, които ще внесат в дома на всеки уют и топлина. Те са с изключителен дизайн и невероятен пламък ефект.
Магазинът на фирма „Роси“ се намира пред блок №32 ж.к. „Дъбника“. Наскоро обектът в най-големия квартал в града бе обновен и разширен. Той е богато зареден с разнообразна стока, директно внесена от Англия и Италия. Само от тук врачани могат да закупят уникални по рода си мебели от естествена кожа и масивно дърво с изящна изработка от висок клас, но на достъпни цени. На клиентите се предлага възможност за плащане на лизинг, както и безплатен транспорт в рамките на града и до близките села.
Магазин „Роси“ отвори врати преди около четири години и бързо стана известен сред ценителите на качествените и красиви мебели. От тогава Николай Жоров продължава да се развива и да впечатлява клиентите си с уникалните стоки, които внася от чужбина.
08.03.2019, 08:21 часа
6129 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha