Арестуваха мъж, изнасилил два пъти бившата си за ден

Арестуваха мъж, изнасилил два пъти бившата си за ден

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство за изнасилване. 35-годишен мъж нападнал и обладал бившата си жена.
На 15 март за времето между 12 и 13 в ж.к. „Дружба“ в София в тревните площи, източно от моста на бул. „Брюксел“, в близост до влаковите релси, са извършени блудствени действия спрямо Й., като е употребена сила и заплашване – извършителят удрял пострадалата по тялото с юмруци и й заявил: „…сега ще видиш какво ще стане с теб!“, след което се е съвкупил с нея чрез употреба на сила и заплашване.
Между 13 и 14 часа същия ден в къща за нощувки в София отново изнасили бившата си, като пак е употребено заплашване. Извършителят заявил на пострадалата: „ще те бия, много ще те бия, не се дърпай“, след което пак последвал полов акт.
В хода на разследването е установена самоличността на извършителя – Г. Б., на 35 години, който е бивш съпруг на пострадалата.
Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Б. за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на СРС на 21.03.2019 г. – за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

20.03.2019, 14:25 часа
2610 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha