Руска порнозвезда обяви, че влиза в политиката

Руска порнозвезда обяви, че влиза в политиката Руската порнозвезда Елена Беркова обяви, че възнамерява да участва в политическата надпревара в Мурманска област, предаде RT. Родената в Мурманск порноактриса и риалити звезда се обърна към своите последователи в социалната мрежа Инстаграм, чийто брой доближава милион и петстотин хиляди.
„Какви са проблемите, пред които се изправяте във вашия град? Как стоят нещата с детските градини, училищата, болниците? Искам да науча за вашия живот в Мурманск. С вас съм“, написа Елена Беркова. Според изданието бившият модел се готви да влезе в местната управа. Пред местно радио тя е заявила, че ще разкрие политическата си платформа, веднага щом финализира решението си. Въпреки че повечето коментари са скептични, Елена Беркова има политически амбиции от известно време.
През 2009 година Беркова обяви, че ще се кандидатира за кмет в черноморския град Сочи. Тя дори пусна видео за кампанията си, но така и не се регистрира официално като кандидат. Тя дори беше казала, че смята да се кандидатира за президент за вота през 2018 година. Според руските закони обаче кандидатът за държавен глава трябва да е на поне 35 години, а по това време тя беше на 32. Междувременно руските медии съобщиха, че младата жена е била приета в болница, като най-вероятната причина са усложнения, получени от спазване на строга диета. Състоянието на Елена Беркова се подобрява.
21.03.2019, 13:00 часа
1716 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha