Вижте новият шампион по нагло паркиране в Монтана /снимки/

Вижте новият шампион по нагло паркиране в Монтана /снимки/ Оспорваната битка за най-нагло паркиране в Монтана има нов шампион, видя BulNews.bg. Това е шофьорката на лъскав нов джип, която често изумява съгражданите си с поведението си на пътя.
Поредната издънка на водачката е от сряда. Тогава тя спряла автомобила си „Хюндай“ на оживено кръстовище със светофар и то в насрещното! По този начин тя направила пълен транспортен хаос, тъй като едната лента била изцяло блокирана.
Възмутени монтанчани веднага щракнали нарушителката и споделили снимката в социалните мрежи. Постът светкавично събра множество гневни реакции и десетки коментари. Хората казват, че това далеч не е първата изцепка на шофьорката. Те споделиха и други снимки на същата кола в нарушение – спряна отново кръстовище със светофар и на пешеходна пътека, но поне в правилната лента.
Монтанчани се ядосват, че подобни прояви на наглост в града са ежедневие и призовават контролните органи да засилят мерките срещу безхаберните шофьори. 
 
22.03.2019, 08:40 часа
5153 1
Коментари

kkk

22.03.2019, 12:20 часа
Бързо Тошков от Кат Враца с големата глава да им забие акт на тия он го може !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha