Поредният наглец! Шофьор заряза служебна кола на тротоар във Враца /снимки/

Поредният наглец! Шофьор заряза служебна кола на тротоар във Враца /снимки/ Ядосан врачанин изпрати поредната порция скандални снимки на безобразно паркиране за рубриката „Ти, репортерът“ на информационна агенция BulNews. Поредният нагъл шофьор е зарязал колата си на тротоар и блокирал изцяло преминаването на пешеходците.
Кадрите са направени вчера срещу пожарната във Враца. Служител на строителна фирма е спрял служебната си кола на пряко на тротоара. Пешеходците, сред които и майки с детски колички, нямат друг избор, освен да слязат на пътното платно и да рискуват здравето и живота си.
„Наглостта на някои шофьори няма граници. Спрял е буквално на тротоара и пешеходците се принуждават да слизат на пътя, за да го заобиколят. Докога ще продължава това безумие“, пита възмутеният врачанин.
Това е поредното доказателство, че някои шофьори нямат никакво уважение към правилата за движение и не се притесняват да ги погазват безцеремонно. Врачани продължават да настояват компетентните органи да вземат по-строги мерки срещу нарушителите.
03.04.2019, 08:33 часа
2852 6
Коментари

Гошо

03.04.2019, 10:21 часа
Па изкривете ламарините на таа изгнела баничарка
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha