Областно ученическо състезание по безопасност на движението се проведе в Борован

Областно ученическо състезание по безопасност на движението се проведе в Борован Днес се проведе областно ученическо състезание по безопасност на движението, което е под надслов "Да запазим децата на пътя - 2019". Организатори са община Борован, основно училище „Отец Паисий“ село Борован, областна администрация - Враца, център за методическа и възпитателна работа по БДП - Враца, регионално управление по образованието град Враца, ОС на БЧК - Враца, съюз на българските автомобилисти - Враца, сектор „Пътна полиция" - Враца. 
Съревнованието се проведе в основно училище „Отец Паисий“ село Борован, което е миналогодишният победител в надпреварата. Участници са отборите победители от общинските състезания:
ОУ „ Отец Паисий“ село Борован;
ОУ „Отец Паисий“ град Мизия;
СУ „ Христо Ботев“ град Враца;
ОУ „ Христо Ботев“ град Бяла Слатина;
ОУ „ Христо Ботев“ град Козлодуй;
СУ „ Св.Св. Кирил и Методий“ град Криводол;
Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова откри състезанието, като приветства с добре дошли малките състезатели и им пожелаваме  успешна, ползотворна работа и достойно представяне в състезанието.
В отборите се включват  ученици от 5, 6, и 7 клас. Състезанието се проведе  на 5 етапа, в които под формата на въпроси, тестове и игри, са представени изучаваните познавателни структури. 
На първо място се класира отборът на СУ „Христо Ботев“ град Враца, който ще вземе участие в Националното ученическо състезание по безопасност на движението. Второто място е за  ОУ „Отец Паисий“ село Борован с ръководител Евгения Коцовска, а трети са ОУ „Отец Паисий“ град Мизия.
24.04.2019, 16:20 часа
1300 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha