Нов скандал в Козлодуй! Кметът Маринела Николова прекрати договора за изпълнение на реконструкцията на Стария пазар /снимки/

Нов скандал в Козлодуй! Кметът Маринела Николова прекрати договора за изпълнение на реконструкцията на Стария пазар /снимки/ Нов скандал избухна в община Козлодуй, научи агенция BulNews. Това е поредната неприятна новина около напористата кметица на крайдунавския град Маринела Николова. Само през последния месец гръмнаха няколко тежки разкрития за нейните действия като администратор.
Първо стана ясно, че си е позволила да похарчи по непрозрачен начин 20 000 евро, за да й пее на ушенце сръбската турбо фолк звезда Драгана Миркович. След това гръмна разкритието на BulNews, че 19-годишната й дъщеря е получила като подарък джип за 50 000 лв., а само преди дни бе подаден сигнал в прокуратурата срещу нея за съмнения за допуснато нарушение при регистрацията в КАТ на новата семейна придобивка. Онзи ден пък неизвестно лице запали личния автомобил на кметичката и тя веднага удобно обяви, че това е заради работата й. Днес пред една от националните телевизии тя гордо се похвали, че по нейния случай работят дори и в дирекцията на полицията във Враца и началниците в София. Чудно как пропусна да обяви, че по този най-обикновен палеж не се трудят и ФБР и МИ6?!
Поредният скандал отново е с действащо лице Маринела Николова. Днес стана ясно, че тя е прекратила договора с „Чанев Инженеринг” ООД за реконструкция на Стария пазар поради индикации за нарушения при изпълнението на същия. 
От администрацията твърдят, че екип от вещи лица изготвя техническа експертиза за установяване на изпълнените на обекта строително-монтажни работи, удостоверяване на качеството на вложените материали и констатиране на съществени отклонения от одобрения работен проект. След приключване на техническата оценка, касаеща реално изпълнените от фирмата и приети от възложителя дейности, общинска администрация ще проведе повторна процедура за избор на изпълнител, с оглед приключване на ремонтните дейности, заложени в проекта. До момента на превъзлагане работата на обекта ще бъдат преустановена.
На практика Маринела Николова признава, че нейният екип е допуснал непрофесионализъм при избора на посочената фирма за изпълнител на реконструкцията и сега тази тяхна грешка се отстранява.
Някак натрапчиво в обществото остава усещането, че май има връзка между палежа на личното й „Ауди“ и прекратяването на цитирания договор. Дали това е така, ще трябва да установят компетентните органи…
25.04.2019, 10:56 часа
7158 4
Коментари

Калинчо

25.04.2019, 13:42 часа
Защо за Враца никой нищо не говори. За Калинчо само слухове вървят. Голям чадър е опънат.

МногоЕПросто

25.04.2019, 11:45 часа
Нещата са много по-просто.Тия са обещали едни проценти и НЕ са ги платили под масата.Идват други,обещават повече пачки под масата,и вземат договора,защото ги дават авансово.Кви палежи,кви чудеса.Всичко е проценти!

Гражданин

25.04.2019, 11:29 часа
Кой каза ОСТАВКА?

Познавач

25.04.2019, 11:26 часа
Малиии, бачията е голема! Бат Бойко да я маха докато е време, че повече избори там нема да спечели.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha