Млади хора от Видин с благотворителен концерт за животните

Млади хора от Видин с благотворителен концерт за животните Благотворителен Великденски концерт, под надслов "Малък дом за големи сърца" организира "Интеракт клуб" Видин днес. Програмата е много интересна, като младите хора са решили да отворят микрофона и да дадат възможност на всеки посетител, който желае да изпълни нещо на сцената пред останалите зрители.
Тази година инициативата е насочена към животните, като със събраните средства ще се подпомогне работата на сдружението за защита на животните "Добрина, хуманност, състрадание", каза Кристин Валентинова, представител на "Интеракт клуб" Видин. 
"Всеки, който иска и може да изпълни песен, танц, виц, скеч, история, рап парче, нека да заповяда. Записването за Open mic ще става онлайн към фейсбук или инстаграм страницата ни, може и на самия концерт (преди началото, разбира се). Приготвили сме ви и други изненади. Входът е 2 скромни лева и минимум 2 пластмасови капачки, които ще отидат за кампанията "Капачки за бъдеще". Тази година инициативата е насочена към малките ни приятели - животните", каза Кристин Валентинова.
Организаторите са подготвили още много изненади, а началото на концерта е в 18 часа, тази вечер в залата на Симфониета Видин./БНР
25.04.2019, 14:00 часа
898 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha