Община Враца търси старши експерт по международни проекти и инвестиции

Община Враца търси старши експерт по международни проекти и инвестиции Община Враца обяви конкурс за длъжността „Старши експерт международни проекти и инвестиции“, научи агенция BulNews. Позицията е в дирекцията по маркетинг, програми и проекти към администрацията. 
Задачата на експерта е да организира и осъществява дейности по реализиране политиката на общината в областта на привличане на инвестиции чрез разработване на проекти по международни, национални оперативни и европейски програми.
Кандидатите трябва да имат висше образование с образователно-квалификационна степен „бакалавър”, област на висшето образование – социални, стопански и/или правни науки. Сред изискванията е и минимум една година професионален опит.
Размерът на основната заплата за длъжността е от 600 до 1 150 лева.
Първият етап от подбора ще се проведе с проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания. С допуснатите кандидати ще се проведе интервю в направленията: познания върху нормативната база, касаеща длъжността, и аналитична и комуникативна компетентност и работа в екип. Минималният резултат, при който кандидатът се счита за успешно издържал интервюто, е 4.
Срокът за подаване на документите е до 23 май в центъра за административно обслужване в местната администрация.
 
13.05.2019, 09:41 часа
1512 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha