Пръскат срещу кърлежи и комари във Враца

Пръскат срещу кърлежи и комари във Враца Второ наземно пръскане срещу кърлежи, бълхи и гризачи започна на територията на град Враца. Обработката се извършва с наземна техника на "ДДД Груп Дезинфекционна станция" ООД, съобщиха от местната управа.
В момента се третират зелените площи в централната градска част, градинките при паметника на Васил Левски, зад площад Христо Ботев, комплекс "Вестител", градинката при ДНА и площад "Руски", Червения площад, площад "Левски", районът на болницата и здравните заведения, градинката при ул. "Петропавловска", бул. "Втори юни", детските площадки и тревните площи в ж.к. "Дъбника", както и кварталите "Кулата" и "Бистрец".
От днес стартира и пръскането на тревните площи в населените места на територията на Община Враца, като ще се третират парковете, детските площадки и игрищата.
Специализираните  екипи на "ДДД Груп Дезинфекционна станция" ООД започнаха и обработка срещу комари в района на река Лева, в кв. "Бистрец" и езерото, Медковско дере и дерето при улица "Скакля".
Дейностите по дезинфекция, дезинсекция и дератизация се контролират от служители на Община Враца. Препаратът, с който се обезпаразитяват зелените терени, е безвреден за хора и животни. На обработените пространства се поставят обозначителни табели.
21.05.2019, 12:35 часа
676 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha