Гореща плувкиня остана топлес на плажа в Малибу /снимки/

Гореща плувкиня остана топлес на плажа в Малибу /снимки/ Най-горещата руска плувкиня Юлия Ефимова крие прелестите си с... ананаси. Красавицата показа серия от суперсекси снимки от плажа в Малибу, където се забавлява с приятелки. 27-годишната хубавица свали горнището на банския и едва покри сочните си гърди с два големи ананаса. Снимките предизвикаха фурор в социалните мрежи, където плувкинята има стотици хиляди последователи.
Ефимова е без гадже в Калифорния, но това не й пречи да се забавлява повече от добре с нейните дружки. Олимпийската медалистка от доста време не е показвала мъж до себе си. Юлия имаше няколко неуспешни връзки и явно е предпочела на този етап да не мисли за любов. Тя има горчив опит със свой колега плувец, който я заряза в навечерието на старта и на европейското първенство преди няколко години. Вместо да се провали обаче, тя подобри световния рекорд на 50 метра, и то с... махмурлук. При това се е напила само с една бира.  
"Бях сама в стая и нямаше с кого да споделя мъката си - разказва Юлия. - Не го разбрах защо избра този ден. Можеше да почака. Две години бяхме заедно. Мисля, че ревнуваше. Въртях се в леглото до 4 сутринта. По състезания не пия, но си казах, че няма друг начин. Отворих минибара - няма вино или шампанско, които обожавам. Само бира. Изпих една и се отрязах. След половин час се събудих, беше ми лошо, но някак си се оправих."
06.06.2019, 09:00 часа
2373 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha