"Опал 94" спечели обществената поръчка за изграждането на кучкарник край Враца

"Опал 94" спечели обществената поръчка за изграждането на кучкарник край Враца Врачанска фирма ще реконструира общинския изолатор за бездомни кучета в местността „Джуджански поток“ край Враца. Дейностите ще бъдат извършени от „Опал 94”. Дружеството стигна до финалната права след проведена обществена поръчка, съобщиха от общинската администрация.
Прогнозната стойност на строителните работи е 194 918 лева без ДДС. Финансирането на обществената поръчка ще е от бюджетните средства на общината, а заложеният срок за изпълнение е до 120 дни.
Предвижда се застроената площ на сградата да е  510 м². Тя ще бъде изпълнена с метална конструкция с височина до 3.27 метра. Ограждащите стени ще са от монопанели с дебелина 8 см, монтирани върху металната конструкция. Покривът също ще бъде от монопанели. Вътрешните ограждащи стени в зоната за ветеринарно-медицинска дейност, административно-битовата част и други ще сa от гипсокартон и минерална вата върху конструкция. Предвидено е дограмата да е алуминиева с прекъснат термомост и стъклопакет.
По проект се предвижда изолаторът да е разделен на няколко зони. Едната от тях ще е за настаняване на здрави животни и ще представлява голямо помещение с обособени 55 единични клетки. Ще има зона за разходка и игра – терен, ограден с плътна ограда с височина от 2.20 метра и с площ 423 м².
Третата зона ще се състои от помещения за ветеринарно-медицинска дейност, за лекарства и стерилизация, съблекални и филтър за персонала, санитарен възел, както и три броя клетки за наранени животни и хладилна камера за мъртви животни.

Снимката е илюстративна.
04.06.2019, 10:37 часа
2062 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha