Апаш и две хлапета ошушкаха къща през дупка в стената

Апаш и две хлапета ошушкаха къща през дупка в стената По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бяла Слатина на С.Б. е наложено наказание „пробация“ за извършена от него кражба на чужди вещи в сeло Алтимир.
На неустановена дата в периода от 9 юни до 23 октомври 2018 г., подсъдимият отнел битова техника – пералня машина, хладилник, готварски печки, телевизор, холна маса и други вещи, частна къща. За целта той избил дупка в стената на имота. Общата стойност на откраднатите чужди вещи е 883 лева. Престъплението било извършено след предварителен сговор с непълнолетните П.И. и И.М.
В съдебно заседание е било сключено споразумение между защитата на С.Б. и Районна прокуратура – Бяла Слатина, с което той се е признал за виновен. Определеното му наказание „пробация“ включва следните мерки: регистрация по настоящ адрес и срещи с пробационен служител през следващите шест месеца, както и сто и петдесет часа безвъзмезден труд в полза на обществото в рамките на една календарна година.
На непълнолетните П.И. и И.М. е наложено наказание „обществено порицание“, което да бъде изпълнено чрез публикуване на сайта на община Бяла Слатина.
06.06.2019, 16:04 часа
1200 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha