Срамота, колеги! Новият пиар на врачанския съд с грандиозен гаф, пусна на сайта ЕГН-то на двама граждани /факсимиле/

Срамота, колеги! Новият пиар на врачанския съд с грандиозен гаф, пусна на сайта ЕГН-то на двама граждани /факсимиле/ Прясно назначеният пиар на врачанския Окръжен съд Даниела Хитова започна работа с грандиозен гаф, установи проверка на агенция BulNews. Още в първия си работен ден тя е публикува съобщение, в което е пуснала цялото ЕГН и целите имена на двама гражданин, което е абсолютно забранено от новия регламент за защита на личните данни GDPR.
Това е тежко нарушение и близките на починалите жени от село Габаре могат да подадат жалба в Комисията за защита на лични данни, като имат всички шансове да изкарат наказание за провинилата се служителка на съда. Днес, 11 дни по-късно, все още никой не се е усетил и скандалната информация продължава да стои в сайта на съда.
Преди по-малко от месец Даниела Хитова изненадващо спечели конкурса за връзки с обществеността на Окръжен съд Враца и резултатите вече са видими. Дамата няма опит в съдебната сфера и това се вижда и с невъоръжено око.
Знае се, че ръководството на съда е било предупредено, че фаворизираната от бивш червен депутат Хитова не е подходящият журналист за мястото, но въпреки това тя бе предпочетена пред далеч по-подготвен кандидат. На този етап пиарката е назначена на изпитателен срок, който ще развърже ръцете на нейните работодатели да вземат правилното решение в края на периода.
14.06.2019, 08:07 часа
4946 5
Коментари

tupata patka

15.06.2019, 00:24 часа
da si hodi na selo taq selska pruchka...

КОЙ?

14.06.2019, 11:26 часа
Толкова могат да партийно назначените- некадърност и глупост, ама с як партиен гръб. Кой е депутатът лобист?

Реалист

14.06.2019, 11:05 часа
Да си ходи на лозе тази женица, така мисля

?!

14.06.2019, 10:38 часа
Кому са нужни ЕГН-тата?! Бездарна работа.

ЕХХХХХХХХХХХХАААААААААААААААААААА

14.06.2019, 08:22 часа
ЕХХХХХХХХХХХХААААААААААААААААААААААААААААААААА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha