Удар на полицията! Тарашиха наред колата, къщата и сервиза на дилър от Монтана

Удар на полицията! Тарашиха наред  колата, къщата и сервиза на дилър от Монтана Полицията в Монтана е тарашила колата, дома и два търговски обекта на млад наркодилър от Монтана, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. 
Снощи около 22 часа, след получен сигнал, криминалисти устроили засада и спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф" в местността Долна вода. Возилото с монтанска регистрация било управлявано от 21-годишен местен жител. При извършеното претърсване, в автомобила са намерени и иззети 3 черни полиетиленови топчета с общо тегло от 3.3 грама, съдържащи суха зелена листна маса, която реагирала на канабис при полеви наркотест.
Направен е и личен обиск на 20-годишен пътник от автомобила. От него е иззето черно полиетиленово топче, съдържащо 1.1 грама от наркотичното растение.
Последвало претърсване в автосервиз, магазин и жилищно помещение в града, обитавани от шофьора. От тях органите на реда са иззели стъклен буркан, съдържащ полиетиленови пликчета с общо 16.97 грама суха зелена тревна маса канабис, бучка метамфетамин с тегло от 2.5 грама и електронна мерителна везна. 
21-годишният е задържан за срок от 24 часа в районното управление в Монтана. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава. 
27.06.2019, 11:18 часа
5645 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha