Врачанските полицаи отбелязаха професионалния си празник с много спортни прояви /снимки/

Врачанските полицаи отбелязаха професионалния си празник с много спортни прояви /снимки/ СК “Спартак-Враца“ и врачанските полицай отбелязаха професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли, със спортен празник и турнири в различни спортове.
Вчера в спортен комплекс „ Христо Ботев“ се проведе турнир по футбол. Тази година купата отиде при отбора на Затвора Враца, където Бойчо Бойчев, Иван Тошев и компания  играха финал с отбора на военното поделение във Враца, който завърши с 3:1. В малкия финал отбора на РДБПЗН Враца надигра РУ Козлодуй в спор за бронза. Призове за най-добър вратар получиха Апостол Апостолов, а за голмайстор Иво Иванов от отбора на РДБПЗН Враца. 
От 10.30 ч. на стрелбището при УТК „Леденика“ се проведе и традицинния турнир по полицейска стрелба. Служителите на реда в областта представиха уменията си в стрелбата чрез участието на десет отбора от полицейските поделения в област Враца и гости по покана. В дисциплина от полицейска стрелба и изключително интересно упражнение, сили премериха 22 състезатели, като в отборната надпревара първо място спечели отбора на РУ АЕЦ-Козлодуй в състав Ивайло Флоров и Румен Николов.  Второ място зае отбора на РУ Враца в състав Николай Милушев и Боян Широкански, а на трето - отбора на РУ Мездра в състав Емануил Павлов и трансферирания състезател Десислава Иванова. 
В индивидуалната надпревара при мъжете шампион заслужено стана Николай Милушев, втори Ивайло Флоров, а третото място спечели Емануил Павлов. В женската надпревара медала за първо място спечели Катя Василева, следвана от Десислава Иванова. Адмирации заслужиха тази година отбора на ветераните в състав Иван Братинов и Красимир Младенов, които се класираха на осмо място и очароваха всички участници със умения, дисциплина и стриктно спазване на мерките за безопасност.  
Наградите на победителите в турнирите по футбол и стрелба, бяха връчени от комисар Атанас Петков – началник на отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР-Враца. Традиционно състезанието на врачанските полицаи премина в празничен дух и при изключително спортсменска атмосфера.  
Пак от 10.00 ч. се проведе и турнир по тенис на маса, домакин на който бе СК ,,Бобата“. Класиране: Първо място за Цветан Росалийски - РСПБЗН Враца, второ място за Иван Иванов - РСПБЗН Враца, трето място за Емил Орлинов от РУ Лом,четвърто място - Васил Атанасов от РУ Лом, пето място - Аспарух Ангелов РУ Лом и шесто място - Теодор Ангелов от РУ Лом. Адмирации за колегите от ОДМВР Монтана.
От предвидените спортни мероприятия от програмата на СК “Спартак Враца“ остава турнир по плуване, които ще се проведе на 08.07.2019г. в спортен комплекс „Христо Ботев“ от 10.00 часа. 
04.07.2019, 08:29 часа
3343 1
Коментари

иво

04.07.2019, 14:59 часа
"Секс шпагата" Атанас Петков каква награда е получил?Брой разтворени крака на служителките в МВР
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha