Търсят директор на областното пътно управление в Монтана

Търсят директор на областното пътно управление в Монтана Обявиха конкурс за директор на областното пътно управление в Монтана, научи BulNews.bg. 
Бъдещият шеф трябва да ръководи цялостната дейност на институцията, съобразно делегираните му правомощия. В задълженията му влиза и осъществяването на взаимодействието на агенцията с областната и общинските администрации. Директорът също така ръководи, организира и контролира инвестиционната дейност, проектирането и офертирането на строителните обекти, техническата документация по експлоатацията и др. 
Кандидатите за поста трябва да имат завършено висше образование степен „магистър“, за предпочитане в специалностите инженер „Пътно строителство“, инженер „Промишлено и гражданско строителство“, машинен инженер, „Инженерна металургия“, инженер по електроника и автоматика, инженер по радиоелектроника, минен инженер, строителен инженер по хидротехническо строителство, икономическо, хуманитарно или юридическо образование.
Мераклиите трябва също така да притежават добра компютърна грамотност, включително много добро ниво в използването на Microsoft Office продукти и умения за работа със специализирания софтуер, който се използва в звеното.
Заплатата, определена за апетитната длъжност, е в границите от 700 до 2800 лева.
Желаещите да седнат на шефския стол трябва да представят писмена разработка с управленската им стратегия, след което ще бъдат поканени на интервю. Документи за участие в конкурса се поддават до 17 часа на 1 август. 
 
23.07.2019, 08:25 часа
1951 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha