Ето какво време ни очаква в последния ден от работната седмица

Ето какво време ни очаква в последния ден от работната седмица Сутринта на отделни места в източната половина от страната все още ще има валежи, придружени с гръмотевици. Над Западна България ще бъде предимно ясно.
Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, в по-голямата част от страната - без валежи. Ще духа слаб, предимно северозападен вятър. Максимални температури в повечето райони - между 30 и 35 градуса, в София около 31.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. В следобедни часове ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимални температури 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините също ще преобладава слънчево време. След обяд ще има купеста облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който в следобедните часове по най-високите върхове ще се усили. Максимална температура на 1200 метра около 25 градуса, на 2000 метра - около 17.
 
02.08.2019, 08:03 часа
633 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha