Пич, къде свършваш обикновено?

Пич, къде свършваш обикновено? Или с други думи, къде олабваш жилата, къде празниш семето, къде изхвърляш еякулата си. Да видим!

В/у себе си, да не я оцапам!
Скромен е процентът на българските мъже (едва 2,8 на сто), които предпочитат да свършат върху себе си, за да не осквернят със семката си непорочното тяло на оножданата от тях женичка.

На чаршафите
Да се лее сперма, после ще перем! Всеки двайсти българин смята, че най-доброто място за изплескване са белите чаршафи. Не много далновидно решение като се има предвид, че после ще ти лепне под гъза и то твоето семе!

В нея!
7,5% от читателите ни споделят, че оставят вулкана да изригне именно в най-свещеното място като посочват, че нямат притеснения за това, тъй като момата се приема перорално необходимото количество противозачатъчни.

В устата й
Една шеста от българите си имат любимо място за изпразване на семехранилището и това е устната кухина, гърлото и съответно хранопровода на девойката, която подобаващо е уважил.

В капута
Всеки трети мъж у нас предпочита да изпразва пълнителя в шушляка, който му е облякъл. Разбирачи твърдят, че трябва преди това сър Джон да е напуснал опасната територия, защото все пак има опасност дъждобрана му да се скъса.

Върху нея
В това число влизат цицките, дупето и лицето на дулсинеята, на която си разтворил крачетата с един замах. Цели 40% от господата в милата ни татковина споделят, че използват за поле на финалната си изява именно тялото й.
06.08.2019, 11:00 часа
1783 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha