Областната управа в Монтана си търси старши експерт

Областната управа в Монтана си търси старши експерт Областната администрация в Монтана обяви конкурс за старши експерт, научи BulNews.bg. 
Позицията е в дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост". Задачата на бъдещия служител е да подпомага областния управител при осъществяване на политиката в областта на регионалното развитие. Той трябва да изготвя анализи, доклади, отчети, поддържа регистри и обработва документи.
Изискваната степен на завършено образование е бакалавър. Областта на висшето образование трябва да е в технически и стопански науки. Кандидатите трябва също така да имат и компютърна квалификация. Необходим е и минимален професионален опит от поне 1 година
Минимален размер на основната заплата е 600 лева, като той се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Публичният подбор ще се проведе на два етапа - решаване на тест и интервю. Документи за участие в надпреварата се подават до края на работния ден на 15 август. 
 
08.08.2019, 08:25 часа
812 1
Коментари

поредна тъпня

08.08.2019, 09:27 часа
за наш човек е
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha