Подсъзнателните сексуални черти, които трябва да усвоиш

Подсъзнателните сексуални черти, които трябва да усвоиш Предпочитанията на жените винаги са варирали според времето, настроенията и позиционирането на Луната и звездите. Знаеш, че няма никаква логика в избора на жените, защото те могат да обичат с очи, сърце, банкова сметка и дори уши (музикантите попадат в тази графа). Има обаче някои козове, които можеш да използваш, за да наклониш везните в своя полза, докато се опитваш да я впечатлиш. Представяме всички малки белези, които те превръщат в евентуален сексуален обект.

Шофирането
Всеки може да натиска педала на форсирания Golf II-ка, но женското съсловие смята, че по-спокойните мъже зад волана са и много по-сексуални. Те вдъхват доверие, защото по всичко си личи, че държат нещата под контрол и не се опитват да се изфукат за разлика от по-агресивните. Контролът е особен плюс и демонстрира мъжественост за нея. 

Погледът
Всеки владее погледа на Рамбо и Робокоп, но отдавна не е актуален – никой не се впечатлява, когато приличаш на човек със сериозна тоалетна нужда. Естествените емоции и усмивката се оценяват много повече. Остави маските и говори повече с очите си – жените знаят, когато ги събличаш с поглед и желание за поне няколко контузии в леглото. 

Предмишниците
Дълги години се смяташе, че бицепсите са най-важната част от мъжкото тяло, а след това се вярваше, че говорим за коремните мускули, но се оказва, че всички сме живели в тотална заблуда. Новият хищен поглед е насочен към предмишниците и именно затова ще се наложи да запретнеш ръкавите и да ги флашваш. Остави и малко от бицепса за бонус точките. 

Готвенето
Винаги сме казвали, че порното за жената е мъж, който може да готви. Разликата между мъжете и жените в кухнята е свързана с различните нагласи: тя го прави по задължение, а ти пожелание, влагайки много повече старание от обикновено. Именно педантичността я кара да ти мисли лоши работи, докато обработваш суровото месо, режеш салата с хирургическа точност и изпипваш всичко до най-малката подробност. Позиционирай я в кухнята, направи всичко с огромно желание и се приготви за първото си изнасилвaне от жена!

Добър характер
Някои се опитват да се докажат, а други играят ролята на нещо, което не са – знаеш онези, които вървят като трикрил гардероб с паве в гащите, за да не ги издуха вятъра. Мъжете, които стоят удобно в своите обувки и не се опитват да изпъкват при всеки удобен случай, са и тези, които се предпочитат най-много. Спри да се хвалиш с вилата в Арбанаси, никой не вярва! 

Здравата защита за нея
Жената става най-сексуална, когато може да усети, че зад себе стои силния и здрав мъжки гръб. Дори и елементарните жестове оставят сериозни следи в нейното съзнание, а и нищо не ти пречи да й освободиш място в метрото, да й отвориш вратата на колата или просто да й помогнеш с това, с което се е захванала. Не забравяй, че дори гушкането е достатъчен афродизиак за нея, когато може да се изгуби в твоето тяло, а повечето жени (без Искра Фидосова) усещат протекцията ти точно в тези моменти. Не забравяй, че ти си рицар, а тя е твоята принцеса.

Бащиният инстинкт
Жените имат майчин инстинкт, докато ние притежаваме онзи чар, който тя познава много добре. Интересът към децата е знак, че ти си готов за следващата стъпка и имаш необходимата отговорност и подготовка, когато се появи малкото човече. Интересното е, че жените много често се привличат от хората, които показват такова влечение, а щом си добър към децата, значи ще си добър и към нея, както и евентуалното поколение. Защо това е възбуждащо за нея? Просто такива индивиди са много трудни за откриване. 

Ораторът
Мъжете, които могат да говорят убедително, влагайки страст в темата, са и доста голям таргет на женското съсловие. Излъчването на увереност и изразяването на страст са достатъчен признак, че този човек просто знае какво и как да прави, а това обикновено е и признак, че в леглото също има необходимите умения, за да накара слушателките да изтръпват (в друг смисъл на думата). 
14.08.2019, 10:00 часа
747 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha