Безумие! Врачанин извади пистолет и стреля в центъра на Враца /снимки и видео/

Безумие! Врачанин извади пистолет и стреля в центъра на Враца /снимки и видео/
Безумна ситуация се е разиграла по време на почивните дни в центъра на Враца, научи информационна агенция BulNews. Хрупа хора блокирали трафика на най-натовареното кръстовище в града - това на площад „Св. Софроний Врачански“ /бившия "Благоев"/.
Причината за показната сцена е сватбено тържество. Част от сватбарите били в такава еуфория, че решили да го покажат на всички.  Насред кръговото кръстовище празнуващите излезли от лъскавите си возила и спретнали невиждано шоу с музика и танци. Адреналинът на един от сватбарите явно се вдигнал повече от допустимото, защото той ненадейно извадил от колата си пистолет и започнал да стреля във въздуха.
Съботният ден се оказал доста запомнящ се и за неволните свидетели на предсватбената веселба. Очевидците на зрелището разказват, че музиката на макс била придружена с възторжени викове. Мутренското поведение пък уплашило хората, които минавали по това време в района.
Празнуващите обаче не се смутили, а някои не спират и до днес да се хвалят с изявата. Видео от затварянето на трафика и стрелбата бе качено дори като стори на профила на един от сватбарите, а според запознати със случката мъжът с оръжието е Чавдар Костов.
Възмутени от поведението на младежа врачани призовават органите на реда да се самосезират и да го накажат с цялата тежест на закона. Очакваме бърза и професионална реакция от директора на полицията във Враца Янко Янколов.
Припомняме, че стрелбата на обществено място е престъпление от общ характер, което е подробно описано в Наказателния кодекс. Чл. 60 от Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия изрично посочва къде и кога е забранено да се носи оръжие. Никой няма право да се разхожда с пистолет или пушка на обществени места, освен при осъществяване на охранителна дейност. Дори и при спортни и културни цели патрон в цевта или в барабана не бива да има. В обществени заведения за хранене и увеселение, на политически, синдикални, културни и спортни мероприятия също е разписано, че оръжие не бива да се носи. Изрично е забранено боравенето с оръжие при и след употреба на алкохол, наркотични или упойващи вещества.
 
 
 
14.08.2019, 08:37 часа
15701 10
Коментари

opa

15.08.2019, 10:13 часа
много е смешен този бе хахахха завалията

Димитър Талев

15.08.2019, 02:06 часа
И при Арабите е така , живял съм там четири години. Това доказва че сме братя.

Неутрален

14.08.2019, 17:39 часа
Чудо големо

?

14.08.2019, 14:14 часа
A кой и защо е дал пистолет на този цифльо? А иначе на сумати народ прибраха пистолетите с мотив че нямали нужда да се защитават. Пък после полицията не била корумпирана.

asdadsa

14.08.2019, 13:45 часа
Само като му видиш мутрата и ти става ясно какъв шопар е. Аман от псевдо мутри.

герберски другар

14.08.2019, 13:27 часа
ей ,не обиждай СЕЛЯНИТЕ ...селяндурин прост и тъп на кантонерски петел ....и сватбите вече не са сватби а сеир и простотия ....женат са обичат са от ден до пладне па после била боклук он свестен или обратното ...СЕЛЯНДУРСКА работа

4a4o

14.08.2019, 10:43 часа
parvo streliyam vav vazduha, posle streliyam majka vi!

СТРАТЕГА

14.08.2019, 09:25 часа
А "ЧАВДАР КОСТОВ" Е ВЕЛИК! ВЕЛИК, ВЕЛИК...ПРОСТАК!

aaaa

14.08.2019, 09:17 часа
Бах тооо селянин

Селяния баце

14.08.2019, 09:03 часа
А полицията спи сладък и дълбок сън.Какво ги интересува.Заплатите си течат,рушветите и те.Пък сельо да стреля по центъра.Майките с деца да се плашат.Движението да се спира.А мвр спинка сладко сладко.Безполезни заплатаджии!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha