Уникално паркиране в Монтана взриви мрежата /снимки/

Уникално паркиране в Монтана взриви мрежата /снимки/ Уникално паркиране в Монтана разтърси фейсбук, видя BulNews.bg. Шофьор толкова се стремял да паркира добре, че се престарал и натресъл колега. 
Наблюдателен жител на областния град сподели снимки на куриозната случка в социалната мрежа. Кадрите са направени вчера пред един от блоковете в квартал „Младост“ 2. На тях се вижда как шофьорът на лек автомобил „Пежо“ е паркирал успоредно на тротоара. За да не стърчи предницата на улицата и да затруднява останалите участници в движението, водачът опитал да спре максимално близо до колата зад него. И успял – той (или по-вероятно тя) зарязал двата автомобила буквално броня в броня. 
От снимките не става ясно дали паркирането по учебник е нанесло щети на другата кола. Най-вероятно авторът на деянието не е и разбрал какво е сътворил, след като дори не се опитал да прикрие следите, нито пък да осигури достатъчна дистанция на другия шофьор.  
В коментарите под снимките монтанчани искрено се забавляват на усилията на своя съгражданин. Някои пишат, че „Това е намек за търсене на близост“ или „Подпиране по съседски“.
 
19.08.2019, 10:40 часа
7307 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha