Задържаха двама за притежание на наркотични вещества във Врачанско

Задържаха двама за притежание на наркотични вещества във Врачанско Двама са били задържани за притежание на наркотични вещества, съобщиха от полицията.
На 23 август в 11.40 часа на път Е-79 екип на районно управление Враца спират за проверка лек автомобил "Опел Астра" управляван от 29-годишен жител на село Баница с инициали К. Н.
При извършената проверка на лекия автомобил се намери зелена, суха листна маса с тегло около 2 грама, която при направения полеви наркотест реагира на канабис.
Регистрационните табели не са от лекия автомобил.
При направения тест за наркотични вещества, уреда е отчел положителна проба за наличие на канабис.
Съставен е акт за установяване на административно нарушение по закона за движение по пътищата и талон за медицинско изследване.
Водача е задържан в районно управление Враца за срок до 24 часа.
По случая е образувано бързо производство.
На същия ден в 23.20 часа по време на провеждане на специализирана полицейска операция в село Горна Кремена, община Мездра у 26-годишен мъж с инициали Н. А. са установени 3 броя полиетиленови пликчета тип "спейсбек", съдържащи зелена на цвят, суха листна маса - около 1.40 грама общо, а в кутия от цигари са установени 3 броя части от цигари, като Н. А. е заявил, че намерените вещи са "чай за пушене".
Същият е предал намерените пликчета и цигари с протокол за доброволно предаване.
Н. А. е задържан за срок до 24 часа. 
По случая е образувано досъдебно производство.
24.08.2019, 11:18 часа
1380 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha