Секси съпругата на Милан Борян се пече сама на Миконос, после вика за "Цървена звезда" /снимки/

Секси съпругата на Милан Борян се пече сама на Миконос, после вика за "Цървена звезда" /снимки/ Секси сръбкинята Снежана Филипович изкара дълга почивка сама на Миконос! Тя реши да изненада в последния момент своя мъж - вратаря на "Цървена звезда" Милан Борян. Във вторник вечерта той се изпоти в ключова битка за влизане в Шампионската лига. Съпругата му дра гърло от трибуните на "Мала Маракана" в Белград за историческия триумф на тима.
Цяла седмица Снежана надъхва любимия си с предизвикателни снимки от гръцкия остров. Хубавицата събираше слънчеви лъчи край басейна, облечена в изрязан бански. Филипович бе неизменно с чашка в ръка, като пие изстудено шампанско и ледени коктейли. Все пак тя се завърна за решителния мач, в който любимият й бе на вратата.
Бившият играч на "Лудогорец" пази фантастично срещу "Йънг Бойс". Двубоят бе с цената на десетки милиони, защото победителят влиза в турнира на богатите.
Борян вече веднъж бе герой за тима си това лято, след като хвана куп удари при инфарктната победа над "Копенхаген", дошла след изпълнение на цели 22 дузпи. Сега отново спаси сръбския тим с невероятни намеси. След мача Борян взе жената със себе си на луд купон, с който "звездашите" отпразнуваха влизането си в групите.
Снежана е считана за една от най-сексапилните дами във футбола в Сърбия. През 2016 година тя се омъжи за Милан Борян. По това време мацката бе директорка на маркетинг отдела на другия сръбски гранд "Партизан". Сватбата се състоя в Белград, а поканени бяха 250 гости. Любопитно е, че тогава при "гробарите" играеха българските футболисти Валери Божинов и Иван Бандаловски, но те не получиха покани за празненството.
02.09.2019, 09:00 часа
3983 1
Коментари

evan stone

02.09.2019, 11:49 часа
тая ми прилича на Tеменужка нешева
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha