Този див Северозапад! Мъж нападна приятеля си с брадва и заплаши да запали семейството му

Този див Северозапад! Мъж нападна приятеля си с брадва и заплаши да запали семейството му Разярен видинчанин нападна приятеля си по чашка с брадва и заплаши да запали семейството му, научи агенция BulNews. Зрелищният екшън се разиграл в събота вечерта в село Иново.
Всичко започнало към 20 часа в селската кръчма където Т.М. седял и обръщал една по една чашките с Мирослав Казаков. Сладките приказки обаче бързо преминали в кавга и Т.М. започнал да обижда и заплашва Мирослав с думите „Ще те убия, ще те запаля да гориш като факла - теб и семейството ти!” По-късно гневният мъж отишъл пред дома на Казаков, който не бил вкъщи и докато размахвал брадва сипел с крясъци нови закани за палеж. В къщата били две жени, които се ужасили от агресивното поведение на скандалджията и веднага извикали полиция. Когато пристигнали на адреса, униформените заварили солидно почерпения Т.М. още да размахва брадвата и да крещи.
За действията си мъжът бил изправен на подсъдимата скамейка в районния съд във Видин, където магистратите го глобили със 100 лева. Причината за лекото наказание е, че Т.М. се разкаял за случилото се и обяснил, че бил под въздействието на алкохола. 
 
30.08.2019, 08:15 часа
2355 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha