Само за дами! Ето триковете, които мъжете използват за свалки

Само за дами! Ето триковете, които мъжете използват за свалки Жените владеят безброй трикове, с които да спечелят мъжкото внимание. Те обаче не са единствените стратези, когато се касае до „лов“ и флирт. Господата може и да не прекарват дни в кроене на планове, но също имат по няколко жокера в джоба си, с които да привличат нежния пол. И те работят безотказно.

1. Ту топъл, ту студен
Мъжете умеят да си играят с женските емоции, като постоянно сменят отношението си към една жена. Човек ще каже, че те са в ПМС. Ту са мили, отзивчиви и романтични, ту са студени и арогантни. Това действа като магнит на жените, които се опитват да ги разгадаят, но все не успяват. Като едни почитателки на драмата дамите са силно развълнувани и усещат напрежение, което ги кара да се връщат за още и още внимание.

2. Отговаря, когато си поиска
Има ли нещо по-дразнещо от това да чакате обаждане или отговор на ваше съобщение и то да се бави? Стар мъжки трик. Дамите също го практикуват, но разликата е в това, че мъжете не живеят в телефона си и не се изнервят, ако не им пишете веднага. Госпожиците обаче полудяват и набрали инерция, пишат още и още. Ако искате да спечелите вниманието и интереса на една жена, просто ѝ отговаряйте, когато си искате.

3. Говори с други жени
Фактът, че се радва на женско внимание, го прави по-желан. Безспорно! Нерядко мъжете умишлено повеждат диалог с дами, към които нямат сексуален интерес, само и само да изглеждат по-атрактивни в лицето на тази, която на практика ги интересува.

4. Шегува се за ваша сметка
Правилно прочетохте и логиката е желязна. Така провокира интереса ви, дори да ви се иска да му зашлевите един. В крайна сметка той е успял да влезе под кожата ви. Този похват е като черния ПР – и лошата реклама е реклама.

5. Тежкарее
Самочувствието винаги е секси. А ако той има пари, престижна професия и мъжкарско поведение, изглежда недостъпен и всяка жена би искала да се пребори за неговото внимание.

6. Държи се като кавалер
Жените обичат мъже с обноски. Уви, кавалерите са на изчезване, така че всеки един, появил се на светло, е находка, която не е за изпускане.

7. Сдържа се
Мъжете искали постоянно секс. Не и този! Още един трик, практикуван умело и от двата пола, е видимото сдържане. Той флиртува и намеква за това какво удоволствие би донесъл на жената срещу себе си, но едновременно с това дори не я докосва. И тя се побърква и желанието ѝ расте още и още.
11.09.2019, 10:00 часа
690 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha