Добрата новина! „Инекс Трейд“ осигурява средства за ремонт на специализиран кабинет във Враца за двойки с репродуктивни проблеми /снимки/

Добрата новина! „Инекс Трейд“ осигурява средства за ремонт на специализиран кабинет във Враца за двойки с репродуктивни проблеми /снимки/ Управителят на строителната фирма „Инекс Трейд“ Илиан Цветков ще осигури средства за разкриването на кабинет за двойки с репродуктивни проблеми във Враца. Ремонтът на помещението, предоставено от общината, ще бъде извършен безвъзмездно от екипа на най-голямата строителна фирма в Северозападна България. 
„Приветствам решението на местната администрация и фондация „Искам бебе“ за обособяването на подобно помещение, в което да се извършват прегледи и консултации на двойките с репродуктивни проблеми. Подкрепям инициативата и ще осигуря необходимите материали за реконструкцията на обекта, като ремонтът ще бъде извършен от моите служители безвъзмездно“, заяви Илиан Цветков.
През 2017 г. „Инекс Трейд“ ЕООД получи престижната награда „Работодател на годината“ в категория „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар“. Една година по-късно дружеството беше обявено за „Работодател на 2018“ в област Враца в категорията „Инвестиции в подобряването на работната среда, с цел опазване живота, здравето и работоспособността на работниците и служителите“.
„Инекс Трейд“ работи в сферата на качественото строителство и е специализирана във всички видове дейности, които са свързани с високото и ниско строителство, всички фази на изграждането на обекта от неговото проектиране до въвеждане в експлоатация на готовия обект.
25.09.2019, 16:17 часа
5013 2