Безобразие! Вижте как паркира пред „Кауфланд“ във Видин колата си поредният наглец /снимки/

Безобразие! Вижте как паркира пред „Кауфланд“ във Видин колата си поредният наглец /снимки/ Пореден случай на безобразно паркиране потресе видинчани, научи агенция BulNews. Възмутен жител на града е заснел наглец, зарязал колата си по безумен начин пред хипермаркет „Кауфланд“. Кадрите с безотговорното поведение на мъжа, решил, че може да паркира както си поиска, бяха разпространени в социалните мрежи, където предизвикаха вълна от възмущение.
Снимките са направени в пиков час. Тогава шофьорът спрял колата си по безумен начин и без да се притеснява си общувал с познати. Возилото е оставено на средата на едно от платната за движение пред входа на магазина и възпрепятствало преминаването на другите клиенти на хипермаркета.
„Свиркат му, правят му забележки, но той не се мести! Не го интересуват другите!“, пише мъжът, който е направил снимките на наглеца. 
Възмутени видинчани веднага предлагат начин тарикатът да си получи заслуженото: „Няма ли кой да го блъсне и да го пита "Абе ще я местиш ли тая ударена кола?", а други поясняват, че на някои индивиди им идва отвътре, не го правели нарочно, а толкова им били умствените възможности.
 
26.09.2019, 08:21 часа
1264 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha