Полицията потвърди новината на BulNews за челния удар между Монтана и Берковица вчера

Полицията потвърди новината на BulNews за челния удар между Монтана и Берковица вчера Полицията излезе с официална информация за вчерашната катастрофа между Монтана и Берковица, за която съобщи първо BulNews. 
Инцидентът е станал около 9.15 часа в местността Сечен камък. 39-годишен водач на монтански  лек автомобил „Нисан Амера“ се движел с несъобразена скорост спрямо профила на пътя, когато предприел десен завой. Валял дъжд и настилката била мокра, при което водачът навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал странично в насрещно идващото „Рено Меган Сценик“, също с монтанска регистрация. То било управлявано от 62-годишен водач. 
След настъпилото транспортно произшествие 55-годишната пътничка от „Рено“-то, която се возела на предната дясна седалка, е била транспортирана до МБАЛ-Монтана със специализиран превоз, където е била установена фрактура на десния глезен.
Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство в районното управление в Берковица.
 
26.09.2019, 10:56 часа
3094 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha