Засякоха четирима шофьори без книжки във Врачанско

Засякоха четирима шофьори без книжки във Врачанско Засекли са четирима шофьори без книжки във Врачанско, съобщиха от полицията.
На 12 октомври в 11.10 часа автопатрул в село Бутан спират за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от неправоспособен 42-годишен от същото село с инициали И. И.
Установи се, че не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство.
На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение и протокол за предупреждение. Иззети са регистрационните табели на автомобила.
На 12 октомври в 22.45 часа автопатрул в село Рогозен спират за проверка лек автомобил "Ауди А4", управляван от 18-годишен жител на село Добролево с инициали К. И.
От извършената проверка се установи, че същия е неправоспособен и не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство.
Съставени са му акт за установяване на административно нарушение и протокол за предупреждение.
Иззети са регистрационните табели на автомобила.
На 13 октомври в 00.30 часа автопатрул в Козлодуй спират за проверка лек автомобил "БМВ", управляван от неправоспособен и непълнолетен жител на същия град.
От извършената проверка се установи, че не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство. На водача са съставени акт за установяване на административно нарушение и протокол за предупреждение. Иззети са два броя регистрационни табели на автомобила.
На 12 в 14.15 часа автопатрул в село Михайлово спират за проверка лек автомобил "Фолксваген Шаран" управляван от 40-годишен жител на същото село с инициали А. К.
След извършена проверка е установено, че същия е с отнето свидетелство за управление на моторно превозно средство. На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение.
Иззети са два броя регистрационни табели на автомобила.
По случая в районно управление Козлодуй е започнато бързо производство.
13.10.2019, 10:24 часа
1554 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha