За последно: Врачанските съветници се събират на извънредна сесия

За последно: Врачанските съветници се събират на извънредна сесия В края на тази седмица врачанските общински съветници от мандат 2015-2019 г. ще се съберат за последно на извънредно заседание, научи агенция BulNews. То ще се проведе в петък от 13 часа в конферентната зала на общината.
В дневния ред на съветниците са включени 27 докладни, сред които избор на временно изпълняващ длъжността кмет на община Враца и временно изпълняващи длъжността кметове на кметства в общината и изменение на бюджета за тази година. 
Сред точките, които ще гледат съвтениците, са решение за освобождаване на „Теклас – България“ ЕАД от заплащане на цени за административно-технически услуги, извършвани от общината, продажба на общинска собственост и жилища и решение за поемане на дълг по проект „Обновяване и модернизиране на пешеходната зона на централната градска част на Враца“.
Това ще е последното събиране на досегашните местни сенатори, които вече са влезли сериозно в изборната надпревара в опити отново да се наместят в местния парламент.
 
15.10.2019, 08:25 часа
1666 1
Коментари

Запознат

15.10.2019, 10:15 часа
Е как ,трябва герб да вземат заплата за последно,нещастници.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha