Връх на наглостта! Тарикат затапи тротоар с „Пасат“-а си във Враца

Връх на наглостта! Тарикат затапи тротоар с „Пасат“-а си във Враца Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани. За случая алармира майка от града, която изпрати снимки за рубриката „Ти, репортерът“ на агенция BulNews.
На кадъра ясно се вижда как лек автомобил „Пасат“ е паркиран на тротоара на улица „Околчица“ в областния град. Зад него е спрян и друг автомобил, отново на обозначеното за пешеходци място. Той обаче е спрял плътно до оградата, което все пак позволява използването на тротоара по предназначение. 
Фрапиращото в случая е, че „Фолксваген“-ът пречи на правилното и безопасно преминаване на пешеходците. Част от тях са майки с малки деца и колички, за които преминаването в случая е истинско изпитание. 
„Тук колите се движат с по-висока скорост, а аз трябва да сляза с малкото дете на пътното платно, защото тарикатите ги мързи да използват гаражите си! Всеки ден паркират така, за това заобикалям.“, оплака се възмутената майка. 
Жената призовава органите на полицията да вземат необходимите мерки и да накажат нарушителя с цялата тежест на закона. 
 
22.10.2019, 08:40 часа
3013 3
Коментари

kwo wikash

22.10.2019, 14:12 часа
Ей защо ми изтрихте коментара, кого обидих, само казах, че колата зад волксвагена е затапила тротоара, а не волксвагена?

????

22.10.2019, 09:10 часа
Отзад има и още една кола? Чия ли е? Дали няма и втори наглец или един с две.

абв

22.10.2019, 08:59 часа
Този тарикат с пасата е полицай, те могат да спират където си поискат, могат да карат без гражданска отговорност и без винетка, те са НЕДОСЕГАЕМИ.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha