Пуснаха на търг огромна и луксозна къща във Видинско /снимки/

Пуснаха на търг огромна и луксозна къща във Видинско /снимки/ Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голяма и луксозна къща във видинското село Капитановци, научи агенция BulNews. Имотът, който е с площ от 2 500 квадратни метра, е собственост на семейство, което е задлъжняло към банкова институция.
На него има построена двуетажна луксозна къща с площ от 195.76 квадратни метра. Интериорът на сградата е със съвременен стил и дизайн, използва се и е обзаведена. Първият етаж се състои от антре, дневна с кухня и столова, две спални, два санитарни възела, стълбищна клетка и тераса. Вторият етаж се състои от коридор, спалня за гости и санитарен възел, тераса. Подовата настилка в къщата е ламинат и теракот, а стените са с венецианска и влачена мазилка, както и латекс. Санитарните възли са с фаянс и теракот, оборудвани са луксозно, а дворното място е оградено от масивна ограда с два метални входни портала и тревни площи. Изграден е бетонов басейн от 100 квадратни метра с фаянсови плочи за облицовка, наличен е и битов навес, пояснява съдебният изпълнител.
Началната цена, от която започва наддаването, е 120 560 лева.
Върху имота има наложена ипотека и възбрана, пояснява съдебният изпълнител. Търгът ще се проведе на 20 декември от 10 часа в сградата на районния съд във Видин.

 
23.10.2019, 08:30 часа
3614 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha