Бойко Борисов низвергна Маринела Николова! Кандидатите на ГЕРБ във Врачанско позираха на обща снимка без провалената бивша кметица на Козлодуй /снимки/

Бойко Борисов низвергна Маринела Николова! Кандидатите на ГЕРБ във Врачанско позираха на обща снимка без провалената бивша кметица на Козлодуй /снимки/ Бившата кметица на Козлодуй Маринела Николова е изпаднала в немилост в партията и това ясно пролича в понеделник, когато лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов пристигна на посещение в Кнежа. Поводът беше изграждащото се трасе на „Балкански поток“, който продължава към сръбската граница.
Целият партиен актив, начело с областния управител на Враца Малина Николова, очакваше своя лидер, за да получи подкрепа дни преди общинските избори. По тази причина край Кнежа бяха пристигнали всичките кандидат-кметове на ГЕРБ, които използваха чудесната възможност да се снимат с Бойко Борисов. Безспорно с най-голямо уважение се ползваше досегашният градоначалник на Враца Калин Каменов, който отново получи подкрепата на премиера.
Направи впечатление обаче, че станалата скандално известна бивша кметица на Козлодуй Маринела Николова не беше допусната до Бойко Борисов. Очевидно охранителите бяха получили инструкции да държат далече от него разследваната от специализираната прокуратура и КНКОНПИ женица. Нещо повече.
По време на посещението на премиера кандидатите за кметове във Врачанско решиха да си направят обща снимка, на която не беше поканена тяхната колежка Маринела Николова. Това е сигурен знак, че неофициално партията вече се е разграничила от нея и в дните след изборите предстои арест на бившата кметица на Козлодуй.
В тази ситуация компрометираната Маринела Николова трябваше вече да е обявила своето оттегляне от изборите, но това не се случва. Избирателите в Козлодуй обаче вече знаят за кого не трябва да гласуват и така ще сложат край на напъните й да се върне в общината.
23.10.2019, 09:34 часа
10368 1
Коментари

Ярешки

23.10.2019, 19:24 часа
Трябваше и в Бяла Слатина да се снима с Ценко Чоков :) Може да си го припознае пак, и без това турчолята ще го направят кмет
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha