Наградиха за заслуги 84 полицаи от Монтанско за професионалния им празник

Наградиха за заслуги 84 полицаи от Монтанско за професионалния им празник ОДМВР Монтана отбеляза с много награди професионалния празник на българската полиция – 8-ми ноември, Архангеловден.
Гости на тържественото събрание по повод връчването им бяха директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Монтана комисар Венцислав Райков и началникът на Зонално Жандармерийско управление-Монтана гл. инспектор Илиян Кънчев.
Директорът на ОДМВР ст. комисар Пламен Томов поздрави сърдечно служителите, като им пожела здраве, вяра и кураж, увеличение на трудовите възнаграждения и служебните привилегии, по-малко произшествия и трудни моменти.
От името на РДПБЗН комисар Райков отправи пожелания за удовлетвореност от работата, обществено призвание и отдаденост на професията, която вдъхновява и други да поемат по същия професионален път.
За постигнати високи професионални резултати и по случай професионалния празник ст. комисар Пламен Томов връчи „писмени похвали” на 39 служители. Сред наградените са 8 униформени от отдел „Охранителна полиция”, след които началникът на отдела комисар Денис Хилмиев и 7 младши автоконтрольори от сектор „Пътна полиция”.
Награди получиха началникът на отдел „Разследване” комисар Мирослав Миронов и разследващ полицай. От отдел „Криминална полиция” бе отличена работата на 7 криминалисти от секторите „Противодействие на криминалната престъпност” и „Противодействие на икономическата престъпност”.
С грамоти бе отличена работата на ръководни служители, криминалисти и полицейски инспектори от РУ Монтана и РУ Лом, сред които началниците на Участък Огоста гл. инспектор Захари Захариев, на Участък Бойчиновци гл. инспектор Николай Начев и на РУ Лом гл. инспектор Георги Петков.
В знак на признателност за дългогодишната и всеотдайна работа в ОДМВР Монтана, както и по повод напускането му от системата на МВР, ст. комисар Пламен Томов връчи плакет и грамота на началника на група „Оперативен анализ и полицейска статистика” ст. инспектор Петър Петров.
По повод празника началникът на РУ Монтана е наградил работата на 8 от своите служители, началникът на РУ Берковица – на 14, а началникът на РУ Лом – на 23-ма полицаи.
08.11.2019, 09:30 часа
2787 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha