Кметът на Видин д-р Цветан Ценков встъпи в длъжност

Кметът на Видин д-р Цветан Ценков встъпи в длъжност Новоизбраният кмет на община Видин д-р Цветан Ценков, общинските съветници и кметовете на кметства положиха днес клетва и встъпиха в длъжност. Тържественото първо заседание на новия общински съвет за Мандат 2019 - 2023 откри областният управител Албена Георгиева.
"Бих искала да поздравя всички и да им пожелая много успехи в предстоящия мандат", посочи Георгиева. 
Всички трябва да обединим усилията си в името на Видин, каза Цветан Ценков.
"През този един месец не казах нито една дума срещу която и да е политическа партия или физическо лице. Защото смятам, че е време наистина Видин да обедини усилията на всички наши съграждани, всички наши приятели, за да тръгнем още по-мощно напред. Да надградим това, което местната администрация  до този момент е направила. Последната седмица ми дава огромни надежди за това, че наистина е привилегия в мое лице да познавам мин.-председателя на България, госпожа Нинова, господин Доган, Негоно величество Царя и всички велики българи, които работят в името на нашата страна. Дори в изказването си президентът каза, че Видин изостава по средна раблотна заплата и по стандарт на живот. Не е приемливо нашият град да бъде на последно място...", допълни Ценков. 
Досегашният кмет на община Видин Огнян Ценков връчи на Цветан Ценков символите на властта. 
При тайно гласуване за председател на общинския съвет във Видин бе избран Генади Велков от СДС. Другите номинирани бяха Борислав Василев /БСП/ и Огнян Ценков /ГЕРБ/. 
11.11.2019, 15:29 часа
1766 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha