8 години затвор и 20 бона обезщетение за изверг, изнасилил девойка в Козлодуйско

8 години затвор и 20 бона обезщетение за изверг, изнасилил девойка в Козлодуйско Осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим получи изверг от Козлодуйско, насилил 17-годишно момиче, научи BulNews.bg. 
Зверството е извършено на 16 юли миналата година в село от общината. Евстати Евстатиев извършил действия със 17-годишно момиче с цел да възбуди и удовлетвори сексуалното си желание без полов акт. След това обаче страстите му ескалирали и той се съвкупил с нея, като я принудил към това със сила. Той я налагал с юмруци в областта на лицето и главата и й отправял закани с убийство. „Ти сега ще умреш тука като куче“, крещял насилникът на девойката.  
Насилието върху непълнолетната продължило два часа и половина, по време на което обвиняемият проявил изключителна ярост, ожесточение и садизъм спрямо нея.
От заключението на извършената в хода на досъдебното производство съдебно медицинска експертиза е видно, че в резултат на нанесения побой пострадалата получила отоци, кръвонасядания, охлузвания в областта на лицето, главата, тялото, с данни за мозъчно сътресение. Наред с това й била причинена разкъсно-контузна рана и оток на пръст на лявата ръка.
В съдебната зала Евстатиев не се признал за виновен. Въпреки това магистратите били категорични, че той трябва да си понесе заслуженото и му наложили строгата санкция. Освен присъдата, подсъдимият трябва да заплати на пострадалата 20 000 лева за нанесени неимуществени вреди, както и разноските й по делото.
Присъдата на Районен съд - Козлодуй може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд - Враца в законоустановения срок.
 
13.11.2019, 13:42 часа
5755 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha