СПА хотел „Враца“ отвори врати и вече посреща жители и гости на града /снимки/

СПА хотел „Враца“ отвори врати и вече посреща жители и гости на града /снимки/ Уникален СПА хотел „Враца“ отвори врати в града под Околчица. Той е разположен в подножието на парк „Хижата“, а от него посетителите могат да се насладят на удивителната гледка към най-високия водопад в страната ни Скакля. 
СПА хотел „Враца“ отвори врати преди три дни. Гостите му могат да бъдат настанени в 9 стилно обзаведени стаи със забележителни гледки и един напълно оборудван апартамент. Стаите са със самостоятелна баня, климатик, кабелна телевизия и WiFi. В хотела има и СПА център, който е оборудван със сауна, джакузи за 12 човека, от което се разкрива прекрасна гледка към водопада Скакля, както и релаксираща парна баня.  
Комплексът разполага с голям ресторант-пицария за около 60 човека, както и лятна градина с барбекю със 70 места.
Собственикът на СПА хотел „Враца“ Златко Христов е от 11 години в хотелиерския бизнес, като успешно развива комплекс „Екзотика“ в Лозенец. Заради дългогодишния си опит Христов е решил да направи и развие СПА хотел и във Враца, в който хората да получават не само вкусна храна и уютни стаи, но и релакс с красива гледка през всички сезони.
Работното време на СПА центъра е от 8 до 20 часа, а на ресторанта от 11 до 23 часа, всеки ден.
Цените за посетителите на комплекса, които искат да се възползват от СПА центъра са 15 лева на човек на ден за свободно ползване.  

Цени на нощувка:
Стая за един човек – 30 лева
Двойна стая – 50 лева
Стая за трима - 55 лева
Стая за 4 човека – 60 лева
Апартамент - 85 лева
В цените на стаите влиза ползване на СПА център.

Адрес и телефони за контакти и резервации: Враца; ул. „Теменуга” №21; тел: 0896616656; 0896616808
21.11.2019, 08:25 часа
47934 0