Има ерогенни зони, за които повечето не знаят

Има ерогенни зони, за които повечето не знаят Всеки има своите горещи ерогенни зони, но дори когато си мислим, че знаем всичко за собственото тяло и това на партньора, може да се изненадаме приятно, откривайки нова точка на наслада.

Контурът на устните
При целувка обикновено се концентрираме върху устните. Но тънката кожа в зоната около тях е богата на нервни окончания. Направете малък тест - прокарайте върха на езика по контура на устните си - ще усетите приятно гъделичкане и изтръпване. По време на целувка пробвайте следния трик: целунете любимия по обичайния начин, след което леко минете с език контура на горната му устна.

Странично от основата на гръдния кош до бедрата
В тази зона се намира мощен нерв, стимулирането на който създава приятни усещания в клитора и члена. По този начин се засилва възбудата в тазовото дъно при жените и мъжете. Бъдете внимателни обаче, тъй като зоната е чувствителна на гъдел - движете ръцете си плътно.

Опашната кост
Тук просто е препълнено с нервни окончания. За да увеличте многократно насладата, подарете си един на друг еротичен масаж. Започнете с масаж на гърба и раменете, а когато стигнете до кръста, преминете към по-меко докосване. Внимателно преместете пръстите по спиралата около опашната кост - тази област е толкова чувствителна, че веднага ще изпрати сладки тръпки по цялото тяло. Може да включите езика, косата или леко да драскате с нокти.

Вълшебните точки на бедрата
Едни от най-чувствителните нерви в тялото се намират в горната част на вътрешната страна на бедрата. Наблюдавайте реакциите на партньора си, когато масажирате тази зона, тъй като е чувствителна гъдел.
10.12.2019, 10:00 часа
927 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha