Организират благотворителен концерт в подкрепа на Лъчи от Видин

Организират благотворителен концерт в подкрепа на Лъчи от Видин Коледен благотворителен концерт в подкрепа на 8-годишния Лъчезар Гилов организират от училище "Иван Вазов" във Видин. Концертът ще е на 13 декември в залата на Симфониетата. На място ще има кутии за дарения, а със средствата ще се подпомогнат разходите, които ще съпътстват лечението на Лъчко и очакваната операция, каза преподавателят Вили Миладинова.
"Очакваме родители, съученици, приятели, съграждани да дарят сума, за да върнем усмивката на лъчезарния Лъчко. Той в момента е в Германия със семейството си и се бори с най-агресивната болест. Диагностициран е с осталогенен сарком на дясната бедрена кост, смесен вариант, това е точната диагноза. Подложен е на химиотерапии. Организираме концерта заедно с ръководството на основно училище "Иван Вазов", на мои колеги, за да подпомогнем разходите, които съпътстват неговото лечение и очакваната операция", каза Миладинова.
Благотворителният концерт ще е от 16 часа. В програмата ще участват ученици от втори клас, преподавателят Красимир Михайлов и петокласници, както и вокална група "Звънче".
10.12.2019, 10:20 часа
630 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha