МВР потвърди новината на BulNews за заловения надрусан шофьор във Враца

МВР потвърди новината на BulNews за заловения надрусан шофьор във Враца Полицията излезе с официална информация за заловения надрусан шофьор във Враца.
Случката се разиграла вчера, около 19.30 часа на булевард „Втори юни”. Както първо медията ни съобщи, полицейски патрул спрял за проверка лек автомобил „Опел Зафира”. Колата била управлявана от 25-годишния В. С. С., жител на града под Околчица. С него във возилото била и негова приятелка на същата възраст. 
В хода на проверката полицаите се усъмнили във водача, който се държал странно. Униформените направили на младежа тест за употреба на наркотици, като уредът отчел положителна проба за наличие на амфетамин. При последваща проверка, ченгетата открили 1 полиетиленово пликче, съдържащо зелена суха листна маса, което при направен полеви наркотест реагирало на канабис.
На лицето е издаден талон за медицинско изследване и е съпроводен до центъра за спешна помощ в града, където отказал да даде кръв за лабораторен анализ. Съставен му е акт по закона за движение по пътищата и е задържан за срок от 24 часа във врачанското районно управление. 
За случая е уведомен дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство. 
 
15.12.2019, 09:43 часа
3582 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha