За обяд: Дядо се заби с колата си в крайпътен знак във Врачанско

За обяд: Дядо се заби с колата си в крайпътен знак във Врачанско Дядо катастрофира в крайпътен знак във Врачанско, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Инцидентът е станал вчера на Оряховско шосе на метри след разклона от село Чирен в посока Враца. Малко преди 12 часа, катастрофира като се блъска в крайпътен знак лек автомобил „Фиат Пунто”. След удара в тръбата колата паднала в крайпътна канавка. Автомобилът е бил управляван от 64-годишния И. И., жител на село Лютаджик с 40 години стаж зад волана.
Свидетели на удара подали сигнал на спешния телефон и минути по-късно на мястото пристигнал екип на спешна помощ от града под Околчица. Водачът е обслужен на място, след което е транспортиран в многопрофилната болница на областния център. Възрастният мъж е с комоцио и порезни рани на главата, но е освободен за домашно лечение, като опасност за живота му няма.
Материални щети има и по возилото, и по металната тръба. Причината за пътнотранспортното произшествие е несъобразената скорост от страна на водача с релефа на пътя и интензивността на движението.
Дядото е изпробван за алкохол с дрегер, като уредът отчел отрицателен резултат. 
25.01.2020, 10:09 часа
3731 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha