Община Мездра кани предприемчивите граждани да вземат участие в Традиционния базар на мартениците и цветята /снимки/

Община Мездра кани предприемчивите граждани да вземат участие в Традиционния базар на мартениците и цветята /снимки/ Във връзка с предстоящите мартенски празници Община Мездра съобщава, че Традиционният базар на мартениците и цветята бъде позициониран в централната градска част - „Алеята на кестените” и площад „България”, за периода от 20.02.2020 г. до 08.03.2020 г., включително. 
Желаещите да вземат участие в базара трябва да подадат заявление по образец от 10.02.2020 г. в Центъра за информация и административни услуги на гражданите в Община Мездра на улица „Христо Ботев“ №27, след предварително уточняване на мястото и заплащане на определената такса за съответния период. 
Получилите право да участват в базара са длъжни да си осигурят подходящи леки защитни преместваеми приспособления (чадъри, шатри и др.), с които да предпазват стоките и себе си при лоши метеорологични условия. Също така да разполагат съоръженията с артикулите само в определената им площ, като през целия период поддържат необходимата чистота и ред около нея. При служебна проверка участниците трябва да представят пред контролните органи всички необходими документи за извършване на съответната дейност и квитанцията за платена такса.
Допълнителна информация може да се получи на телефон: 0910/ 921 56, 921 16, вътр. 137.
07.02.2020, 16:50 часа
1242 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha